Sztárok

Anne Hathaway szakított szerelmével

Valószínűleg férfirajongók százainak szíve ugrik majd ki a helyéből, ha megtudják, hogy az Ördög Pradát visel sztárja, Anne Hathaway szakított kedvesével.

A színésznő négyéves kapcsolat után szakított barátjával, Raffaello Follieri-vel, adta hírül az angol „Daily Mail” napilap. Az elmúlt évben a fiatalember szinte folyamatosan botrányokkal borzolta a kedélyeket. Rendszeresen olyan hírek jelentek meg vele kapcsolatban, amelyek nemcsak rá, hanem Anne-re sem vetettek jó fényt. Többek között adócsalással és csekkhamisítással is megvádolták.

A bájos Anne valószínűleg ezt is mérlegelte, mielőtt kitette volna a barátja szűrét. Egy ilyen kapcsolat ugyanis nem vet jó fényt a feltörekvő színésznő karrierjére, sőt, akár hátráltathatja is az előbbre jutásban.

Egy meg nem nevezett informátor szerint a színésznő szíve majd megszakadt, amikor meghozta a döntést. Nagyon sajnálja, hogy meg kellett tennie, de úgy érzi nem volt más választása.

Már csak az a kérdés, hogy lesz-e Anne-nek annyi ereje, hogy kitartson a döntése mellett, vagy ad még egy esélyt az olasz üzletembernek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top