Sztárok

Hugh Laurie bearanyozott menüje

Sztárnak lenni jó. Nemcsak megnyílnak a kapuk, de a legtöbben ingyen jutnak hozzá mindahhoz, amit a szemük vagy - ahogy Hugh Laurie esetében is történt - a szájuk kíván.


Hiába van szó óriáscégekről, a reklám nekik is mindig jól jön, ezért igyekeznek a sztárok kedvében járni. Így tett az egyik amerikai gyorsétteremlánc is, amely „aranykártyát” ajándékozott a Dr. House című sorozat főszereplőjének. A színész ezentúl ingyen juthat hozzá kedvenc hagymakarikáihoz vagy a gyorsétterem étlapján található többféle menühöz – csak győzze kiválasztani, mit szeretne.

Hiába lennének azonban sokan az angol színész bőrében, ő a szokásos fanyarsággal áll a hírnév kérdéséhez: „Az ismertség azt jelenti, hogy szó nélkül kapsz asztalt egy telt házas étteremben. De ezzel előtérbe helyeznek a többi emberrel szemben, akik hozzád hasonlóan asztalra várnak, és ez azért elég hülye érzés.”

A színészt legutóbb Az utca királyai című rendőrségi krimiben láthattuk, amelyben Keanu Reeves és Forest Whitaker oldalán szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top