Sztárok

Csifó Dorina új barátokra lelt

Csifó Dorina alig távozott a Barátok közt- ből, máris új csapatban dolgozik.

A sorozat mellett már eddig is feltűnt zenés darabokban, ahol megcsillogtatta az énektudását, de régi álma az volt, hogy énekesnőként állhasson a színpadon. Csütörtökön este végre valóra vált az álom, hiszen új zenekarával először lépett közönség elé. A négytagú csapat neve nemes egyszerűséggel C.S.I.F.O., és Dorina mellett három srác igyekszik meghódítani a slágerlistákat. Ben, Tuzi és Dávid tizenéves koruk ellenére már gyakorlottnak nevezhető a szakmában. Dávid Csepregi Éva fia, és egy ideje ő dobol a Neoton fellépésein.

 

Első dalukat (Ébren álmodom) az ismert zeneszerző- producer Szabó Zé, és az Anti Fitness Club frontembere, Tomi jegyzik.

 

A zenekar megalakulásának története:

Dorina egy koncerten ismerkedett meg az Anti Fitness Club zenekar tagjaival, nekik árulta el énekesi terveit. A srácok beajánlották Szabó Zéhez, aki a próbafelvételek alatt meglátta a lány tehetségét. A három srác szintén baráti társaságból került a zenekarba, és innentől négyen alkotják a C.S.I.F.O. zenekart.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top