Sztárok

Szabó Leslie-t elvezették a biztonságiak

Szabó Leslie-nek meggyűlt a baja a hatóságokkal. A nemrég elvált énekes új klipjének forgatása került veszélybe.

A zenész éppen Rodoszra akart utazni, amikor a repülőtéren, a becsekkolásnál körülvették a biztonságiak. Szabó Leslie meglepetten vette tudomásul, amikor elvezették, kiderült ugyanis, hogy nincs minden rendben…

Szabó Leslie éppen azért indult útnak, hogy leforgassa legfrissebb videoklipjét. Ez azonban nem ment zökkenőmentesen, még itthon, Magyarországon problémái támadtak. A reptéren kiderült, Leslie bőröndjével nincs minden tökéletesen rendben, a kétszáz utas közül egyedül az övét nem tudták átvilágítani. A zenész és csapata aggódott, hiszen az utazás meghiúsulásával Leslie klipjének forgatása is veszélybe került volna.

Leslie-t a biztonságiak megkérték, hogy menjen velük, és csak a gép indulása előtt néhány perccel tudott csatlakozni a többiekhez, akik aggódva várták őt a gépen. Bőröndje is csak utólag került be a csomagtérbe, miután kiderült, hogy semmi olyan nincs benne, ami veszélyeztetné a repülés biztonságát, vagy illegális volna. Az alapos átvizsgálás után Leslie és a csomag is épségben megérkezett Rodoszra, ahol éppen javában forgatják a zenész új videoklipjét. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top