nlc.hu
Sztárok
Lindsay Lohant kitiltották

Lindsay Lohant kitiltották

Ritkán esik meg hollywoodi sztárokkal, hogy valahová nem engedik be őket. Lindsay Lohan az elmúlt években elkövetett balhéi révén kivívta magának a "nemkívánatos személy" elnevezést New York egyik legpatinásabb szállodájában.

A színésznő a barátaival jelentkezett be a hotelbe egy parti után, ám a recepciós azonnal értesítette az igazgatót, akit cseppet sem hatott meg, hogy mekkora sztárról van szó. Kifogásolta a fiatalok öltözetét és viselkedését, majd megkérte őket, hogy távozzanak. A srácok bakancsban és szakadt farmerben voltak, holott az elegáns szállóba csak elegáns ruhában lehet betérni. A földszinti bárba sem engedték be őket, mert attól féltek, hogy felöntenek a garatra, és még nagyobb felfordulást okoznak.

Lindsay dühösen ordibált, majd felhívta az ügynökét, aki telefonon próbálta jobb belátásra bírni a hotel igazgatóját. Hiába, a fiataloknak távozniuk kellett.

 

Lindsay még az utcán is üvöltözött, szitkokat szórt a bejárat előtt álló londinerekre, és perrel fenyegette az igazgatót. A vendégek döbbenten figyelték a rögtönzött műsort, de senki sem mert beleszólni a vitába.

 

Szemtanúk szerint a színésznő taxival távozott a helyszínről, de hogy hol töltötték az éjszakát, arról már nincsenek hírek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top