Sztárok

Ostromolják Pittéket

Valósággal zaklatják a Brad Pitt-Angelina Jolie párt a nők, akik mind dajkának jelentkeznek hozzájuk. Levelekkel, telefonhívásokkal, sőt személyesen is próbálkoznak, hogy ők viselhessék gondját a pár újszülött ikreinek.

Angelina több interjúban felszólította a rajongókat, hogy ne ostromolják őket, mert nem szeretnének felvenni senkit erre a posztra. Egyelőre ő is el tudja látni az anyasággal járó teendőket, illetve az eddigi bébiszitterüket is megtartják, aki segít, ha a szülőknek fontos dolguk támadna. A két bébi egészséges, szépen fejlődik, és a testvéreik is boldogan fogadták őket.

A pár leendő, franciaországi otthona máris turistalátványosság lett, a rajongók csapatokban zarándokolnak a birtokhoz, pedig Pitték egyelőre be sem költöztek a házba. Most folynak az átalakítások, melyeket a hírek szerint Brad édesapja irányít. A pár konkrét utasításokkal látta el a mestereket, és nem kértek lakberendezőt sem az átépítésekhez.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top