Sztárok

Dukai Regina folyamatosan lámpalázas

Legyen szó bármilyen rendezvényről vagy fellépésről, a csinos sztár mindig izgul.

Nehéz elhinni, de a közszereplők is gyakran izgulnak. Dukai Regina bármennyire is szeretné legyőzni idegességét, saját bevallása szerint ő már örök életére ilyen marad. Szerinte ez emberfüggő, és jöhet akármilyen felkérés, az ő szíve mindig hevesebben fog verni.

– Nem egy olyan színészt, énekest ismerek, aki szintén ebben cipőben jár. Már a fellépések előtt néhány nappal folyamatosan agyalok, izgulok, hogy minden rendben legyen és jól alakuljon. Nincs semmilyen receptem saját magam megnyugtatására, amikor azt mondogattam magamnak, hogy nyugi, akkor még idegesebb lettem – mesélte mosolyogva Regina.

A modell-énekes lánynak pedig nincs mitől tartania, ismeri és szereti az egész ország, egyik fellépése követi a másikat.

– Hétköznap imádok pörögni és rohanni. Viszont arra mindig odafigyelek, hogy egy túlhajtott hét után maradjon idő a pihenésre is. Nem vagyok az a típus, aki pénzért mindent bevállal, szerintem az egészségünk mindennél fontosabb. Hétvégenként igyekszem magam kialudni, szeretek nagyokat sétálni, mozizni, úszni, főzni. Sőt, mostanában bébicsőszként is kipróbálhattam magam: néha én vigyázok a szomszéd kisgyerekre – mondta Dukai Regina.

A fiatal szépség valóban mindenben szeret részt venni: a házi teendőktől kezdve a modellkedésen át az éneklésig. Sőt, péntek éjjel egy vidéki szórakozóhely pultosaként ő szolgálta ki a szomjas vendégeket. (NLC, RTL Klub, fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top