Sztárok

Gerard Butler elpuskázott randija

Az Utóirat: Szeretlek! És a 300 sztárja még mindig sokat gondol arra a lányra, akivel három évvel ezelőtt randizott.

Az első randi nem mindig úgy sikerül, ahogy eltervezzük. Jobb esetben később közösen a párunkkal nevetünk a történteken, rosszabb esetben úgy járhatunk, mint Gerard Butler. A szívtipró három éve rövid úton tönkrevágott egy tökéletesnek induló estét, és ezzel együtt egy esetleges párkapcsolatot is.

Gerard így emlékezik a történtekre: „Néhány éve randiztam egy lánnyal, és annyira jól éreztem magam, hogy magamban azt gondoltam, »igen, ő az«. Amikor kiment a mosdóba, azt gondoltam, addig én is kimegyek. Nekem viszont tovább tartott a dolog, mint neki, és amikor visszamentem az asztalunkhoz, ő már sehol sem volt. Soha többé nem láttam. Hiába a szuper randi, olyan volt az egész, mintha meg sem történt volna.”

Azóta a színésznek gyakran eszébe jut a sztori és a titokzatos lány, akinek még a telefonszáma sincs meg. A szép emléken kívül pedig folyamatosan ott lebeg a kérdés a szeme előtt: vajon az a nő volt álmai asszonya?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top