Sztárok

Jennifer Lopez rossz anya?

A Lopez-Anthony házaspárt övező tökéletesség látszata folyamatosan veszít csillogásából. Az énekesnő úgy gondolja, hogy rossz anya, és rendszeresen összeomlik a nagy felelősség terhe alatt.

Kívülről úgy tűnik, minden rendben van, a pár ragyog a boldogságtól, a gyerekek bearanyozzák az életüket. A kiszivárgó hírek azonban azt mutatják, hogy a ragyogó sztármáz alatt ugyanolyan emberek ők is, mint mi magunk, és ugyanolyan problémákkal küzdenek, mint bármelyikünk.

A pár egyik ismerőse elárulta, hogy Jennifer Lopezt sokszor kétségek gyötrik azzal kapcsolatban, hogy vajon jó anya-e, és emiatt rendszeresen kiborul. Állítása szerint Jennifer tökéletes anya szeretne lenni, de ha valami apróság nem úgy alakul, ahogy elgondolta, akkor máris bizonytalanná válik. Ha az ikrek valami miatt sírni kezdenek, máris azt hiszi, hogy miatta van az egész, és zokogásban tör ki. Marc ilyenkor mindig igyekszik megnyugtatni, és elmagyarázza neki, hogy mindez teljesen normális, és a gyerekeik nem azért sírnak, mert ő valamit rosszul csinál.

Marc nagyon aggódik kedvese miatt, aki szinte már nem is foglalkozik a gyerekein kívül senkivel: nem eszik eleget, és keveset alszik, állandóan az ikrek körül sürög-forog. Ha egy rövid időt kettesben töltenek a házon kívül, máris szemrehányást tesz magának, amiért nincs a kicsik mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top