nlc.hu
Sztárok
Deutsch Anita nőies titkai

Deutsch Anita nőies titkai

Deutsch Anita szerint egy nőnek még a házasságban is meg kell őriznie az intim szféráját.

A Barátok köztből jól ismert Deutsch Anitát egyáltalán nem zavarja, ha látja a párját mosakodni, azonban azt már nem szereti, ha a férje is nézi a reggeli készülődésnél.

– Szeretem megtartani az intim szférámat a párkapcsolatban is. Tudom, hogy a szerelemben nincsenek határok, és hogy a másik embernek olyannak kell elfogadnia, amilyen vagyok, de mindezek ellenére minden hölgynek meg kell őriznie a nőiességét és a vele járó titokzatosságot is. Éppen ezért nem szeretem, ha Ottó például gyantázás közben lát.

Az elismert színésznő elárulta, régen az első randijaira mindig smink nélkül ment, mert azt akarta, hogy a férfiak lássák, milyen is ő valójában.
– Nem akartam, hogy tévhitben éljenek, és azt higgyék, én egy igazi tip-top lány vagyok. Persze szeretem, ha ki vagyok sminkelve, de nem a nap huszonnégy órájában. Otthon sem vagyok hajlandó magas sarkú cipőben flangálni.

Mindezek ellenére Anita úgy gondolja, a kellő nyitottság megvan benne. Igaz, vannak dilijei, de melyik párnak nincsenek? Azt is megengedte Ottónak, hogy jelen legyen a szülésnél, de azt kikötötte, hogy csak a fejénél állhat.
– Egy ilyen élménytől, hogy láthatja világra jönni a gyermekét, nem akartam megfosztani. Azt gondolom, hogy ez sokkal jobban megerősíti egy házaspár kapcsolatát és érzelmeit.

Anita szerint egy jó kapcsolat titka, hogy bizonyos határokat nem lépnek át. Például nem nyitják egymásra a vécé ajtaját.
– Persze azért becsúszik egy-két nemkívánatos szituáció is. Például a múltkor beteg voltam, és a férjem takarította utánam a hányásomat. Bevallom őszintén, nem voltam büszke magamra, de hát ez is előfordul néha. De ahogy az oltár előtt is megfogadtuk, egymás mellett leszünk jóban-rosszban – nyilatkozta Anita. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top