Sztárok

Közmunkás lesz Naomi Campbell

Börtön helyett kétszáz óra közmunkára ítélte egy londoni bíróság pénteken Naomi Campbellt, miután a szupermodell bűnösnek vallotta magát meghallgatásán az ellene felhozott hat vádpontban.

A 38 éves hírességet még április 3-án bilincsben kellett leszállítani egy Londonból Los Angelesbe induló repülőgépről, miután jelenetet rendezett a fedélzeten, és rátámadt a kiérkező rendőrökre a Heathrow reptéren. Eközben pénteken, nem sokkal az ítélethirdetés után Párizsban bejelentették: Naomi Campbell az Yves Saint Laurent 2008–2009-es őszi–téli kampányának arca lesz.

Naomi Campbellnek egy éven belül kell elvégeznie az ítéletben kirótt közmunkát, de még nem tudni, hogy pontosan hol és mit kell csinálnia. Ezenkívül egyenként 200 fontot (60 ezer forint) kell kifizetnie annak a két rendőrnek, akikre rátámadt, és 150 fontot (45 ezer forint) a repülőgép kapitányának.

Naomi Campbellt három rendbeli hatóság elleni erőszakkal, közrend megzavarásával, valamint két rendbeli fenyegetéssel vádolták az áprilisi eset miatt. A szupermodell a meghallgatáson bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádpontokban.

Naomi Campbell a repülőtér új, ötös termináljáról indult. Még felszállás előtt megmondták neki, hogy eltűnt az egyik csomagja. A fedélzeten agresszívvá vált, és szidalmazta a legénység tagjait. A gépre felszálltak a rendőrök, hogy eltávolítsák a szupermodellt, de miután egyiküket leköpte, megbilincselték, és így szállították le a repülőről. A szupermodell a vád szerint két rendőrre támadt rá, egyikükre kétszer is.

A szupermodell hírhedt agresszív viselkedéséről: tavaly büntetésből egy hétig takarítania kellett egy New York-i raktárban, mert mobiltelefonjával megütötte házvezetőnőjét.
Nem sokkal a pénteki ítélethirdetés után az Yves Saint Laurent divatcég bejelentette: Campbell lesz őszi–téli divatkampányuk arca. A reklámfotókat egyébként már márciusban elkészítették. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top