Sztárok

Russell Crowe és Sienna Miller egy filmben

Az Alien-filmek (Nyolcadik utas a halál és társai) rendezője Ridley Scott újraforgatná Robin Hood történetét Russell Crow és Sienna Miller főszereplésével.

A stílusikonnak is kikiáltott Sienna Miller az Edinburgh-i Filmfesztiválon jelentette be, hogy övé a nottinghami büszke bandita szerelmének, Lady Marian szerepe. Russell Crowe Robin ellenségét játszaná, akinek karakterét állítólag közel sem írják olyan antipatikusra, mint a korábbi filmes feldolgozásokban. Sőt, a kiszivárgó pletykák szerint Mariannal is összeboronálják majd. A forgatókönyvet egyébként Brian Helgeland jegyzi, aki 1997-ben a Szigorúan bizalmasért elnyerte az Oscar-díjat.

Russel Crow és Christian Bale
Russel Crow és Christian Bale

Arról, hogy ki játssza majd a szerelmi háromszög harmadik tagját, csak találgatások láttak napvilágot. Egyes források szerint Christian Bale-t is felkérték a szerepre, aki így a Börtönvonat Yumába című film után újra Russell Crowe-val játszhatna, ráadásul – szerepe szerint – ismét az ellentétes oldalon állna.

A filmet a tervek szerint 2009 januárjában kezdik forgatni, és Nottingham címmel kerül majd a mozikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top