Sztárok

Cserhátira emlékeznek a sztárok

Idén lenne hatvanéves Cserháti Zsuzsa, ebből az alkalomból június 28-án fantasztikus koncertre készül néhány kedvelt énekesünk.

A 1972-es Táncdalfesztiválon feltűnt énekesnő néhány nap alatt lett az ország kedvence. Művészi pályájának két nagy korszaka volt: az első a 80-as évek végéig tartott, majd a mellőzés évei után 1996-ban üstökösként tért vissza a könnyűzenei életbe.

A másfél órás koncert során Cserháti Zsuzsa saját dalaiból, illetve az általa énekelt nemzetközi slágerekből hallható válogatás. A műsorban felcsendülnek örökzöldek (Édes kisfiam, Kicsi, gyere velem rózsát szedni, Boldogság, gyere haza), világslágerek (New York, New York), valamint a visszatérés meghatározó dalai (Hamu és gyémánt, Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem).

Örömmel mondott igent a felkérésre többek között Szulák Andrea, Keresztes Ildikó, Papadimitriu Athina, St. Martin, Varga Feri, Balássy Betti, Majsai Gábor és Auth Csilla is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top