Sztárok

Heather Mills ismét randizik

Paul McCartney volt neje, Heather Mills nehezen talál magára a válása óta, de most ismét randevúzik, méghozzá egy gyerekfelügyelővel.

Heather Mills beleszeretett egy ötcsillagos tenerifei hotel gyerekfelügyelőjébe – állítja a brit vasárnapi pletykalap, a News of the World. A spanyolországi nyaralás óta a 36 éves Jamie Walkert már látták a volt modell brightoni házában is.

A 41 éves Heather, aki válása után 24 és fél millió fontot kapott a volt Beatle-től, állítólag sokáig figyelte, hogyan foglalkozik Walker a kislányával, Beatrice-szel a gyerekmegőrzőben, és nem tudott neki ellenállni.

A 190 centis, izmos, fitneszmániásnak tartott James csak annyit mondott a News of the World riportereinek, hogy szigorúan tilos az ügyről beszélnie, de ha már kérdezik, akkor bizonyára tudnak mindent. A gyerekcsősz arra kérte az újságírókat, legyenek elnézőek vele.

Meglepőnek tartják Heather választását, hiszen a férfi jelenleg 800 fontot (240 ezer forintot) keres havonta az Abama Hotel szórakoztatásért felelős menedzsereként, éjszakánként pedig DJ-ként vállal állást.

Heather egyik barátnője elmondta a lapnak, hogy Macca volt neje teljesen odavan Jamesért, aki remekül megérti magát a négyéves Beatrice-szel, és gyengéd Millshez is.

Két hónapja, amikor Sir Paul vitte nyaralni a gyereket, és bemutatta neki a barátnőjét, az amerikai milliomos Nancy Shevellt, Heather állítólag dührohamot kapott. Egyelőre nincsenek hírek arról, hogyan fogadta McCartney a Mills új barátjáról szóló híreket. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top