Sztárok

Will Smith félrelépett?

Családi csetepatétól volt hangos néhány hete Will Smith otthona. Felesége, a szintén színész Jada Pinkett-Smith óriási féltékenységi jelenetet rendezett Charlize Theron miatt.

Jada egy barátnőjétől kapta az információt, mely szerint Will és Charlize a Hancock című film forgatásán annyira közel került egymáshoz, hogy a barátságnál talán már több is van köztük. Csak olaj volt a tűzre, hogy a film bemutatóján Will hosszan ölelgette a szőke kolléganőjét, aki láthatóan jól érezte magát a sztár karjaiban.

A féltékeny feleség elszánt nyomozásba kezdett, átnézte Will telefonját, számítógépét, és mindenhol bizonyítékot keresett a titkos kapcsolatra. Miután semmit sem talált, zokogva kérte számon a férjét, akit annyira meglepett a feltételezés, hogy hangos hahotázásban tört ki. Jada ettől még inkább feldühödött, és a hírek szerint még hozzá is vágott néhány tárgyat a színészhez.

Will végül megelégelte a jelenetet, és megesküdött a párjának, hogy nem lépett félre, és kizárólag szakmai kérdésekről beszélget Charlize-zal. Azóta újra szent a béke a családban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top