Sztárok

Erika nem sellő

Zoltán Erika imádja a nyarat, de nem merészkedik be a vízbe. Idén is rengeteg fellépése lesz, szinte az ország minden részében láthatják majd a rajongói, de azért egy kis pihenésre is szánidőt.

– Imádom a tengert, szeretem, ha a szobából is látom és hallom a morajlását -vallotta be az énekesnő. – Azonban soha nem megyek bele, mert egy hatalmas félsz van bennem. Kiskoromban egyszer bementem a Balatonba a nádas mellett, hemzsegtek a békák és a siklók. Azt hittem, szívrohamot kapok. Ráadásul egyszer egy medúzába is beleléptem. Azóta, bár nem undorodom a vízi állatoktól, egy hatalmas félsz van bennem. Tisztelem a vízi élőlényeket, egy akváriumban például órákig tudok gyönyörködni, de tóba, tengerbe, folyóba legfeljebb bokáig merészkedem. Ezen a nyáron minden hétvégén dolgozunk, és ennek nagyon örülünk. Ha pedig éppen úgy alakul, hogy van egy kis időnk, majd akkor pihenünk. Lesz majd öt- hat nap, amikor elutazunk Olaszországba, és tervezünk egy rövid balatoni kiruccanást is. Talán majd az ősszel elmegyünk egy kicsit távolabbra.

Erika kislánya, Zoé is pihenhet egy kicsit, hiszen az ősztől újra iskolapadba ül, emellett tánc, és zeneórára is jár, így könnyen lehet, hogy néhány év múlva már ő énekli édesanyja slágereit, és ő lesz a majdani „túl szexi lány”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top