Sztárok

Britney bulizik, de bűnbánó?

Britney Spears ismét el-eljár szórakozni, miközben ezentúl az éjszakákat is a gyerekeivel töltheti, ha meglátogatja őket - így döntött kedden egy Los Angeles-i bíróság a TMZ.com nevű internetes bulvároldal beszámolója szerint.

A popsztár és volt férje, Kevin Federline is megjelent a bírósági meghallgatáson, ahol Britney Spears láthatási jogának megváltoztatásáról volt szó.

Britney Spears nem csak anyai teendői elvégzéséhez tér vissza: az expopsztár és Paris Hilton nemrég közösen buliztak egy szórakozóhelyen, miután a hétvégét a híres Playboy Penthouse-ban töltötték. A lányok szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat. Britney újra fiatalos külsővel lepett meg mindenkit.

Az énekesnőnek és volt férjének két közös fia van: a kétéves Sean Preston és az egyéves Jayden James. A gyerekek jelenleg Federline-nál vannak, miután az elmúlt időszakban Spearsnek egyre több mentális problémája lett. Tavaly októberben szigorították meg láthatási jogát, miután nem volt hajlandó drogtesztet csinálni egy bíróság számára. Idén már kétszer vitték kórházba, pszichiátriai kezelésre.

Az elmúlt hónapokban azonban már úgy tűnt, hogy Britney állapota folyamatosan javul, sőt ha nem is koncertezik, de kétszer is vendégszerepelt az Egyesült Államokban népszerű How I Met Your Mother (Hogyan ismertem meg anyádat) című tévésorozatban. Az utóbbi időben Britney visszafogott életet igyekszik élni: nem vezet felelőtlenül, és magára is sokkal jobban tud vigyázni, a gyermekeit is sűrűbben látogatja, legutóbb például egy szinte egész éjszakán át tartó kocsikázásra vitte a fiait.
Spears és Federline ügyében július 15-én lesz a következő bírósági meghallgatás. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top