Sztárok

Nyerő társulat

Az István, a király című rockopera jubileumi előadására összeállt társulat bebizonyította, hogy kitartással és tehetséggel sokra lehet vinni ebben a szakmában.

A darab bemutatójára több ezren voltak kíváncsiak, és percekig zúgott a taps az elődás után. A szereplők által felénekelt új CD a megjelenés hetében az első helyen nyitott a lemezeladási listán, míg A Társulat című műsor dalait tartalmazó korong és Feke Pál válogatáslemeze is az első tízben található.

Feke Pál, Éder Enikő, Vadkerti Imre, Simon Boglárka, Herczeg Flóra, Wunderlich József és a többi szereplő most sem pihenhet, hiszen idén nyáron több vidéki előadás vár rájuk, majd a hírek szerint beköltözik a társulat egy kőszínházba.

A csapaton belül kialakultak már mély barátságok is, és a kezdő színészek is lassan megszokják a színpadi munka fortélyait. Szikora János, az előadás rendezője szívén viseli a fiatalok sorsát, és menet közben is ellátja őket fontos tanácsokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top