Sztárok

Sienna Miller nős férfiba szerelmes

A színésznő tovább száguldozik a szerelmek hullámvasútján, jegyesével való szakítása után nem sokkal ismét lángra lobbant a szíve - választottja egy nős férfi.
Balthazar Getty
Balthazar Getty

Mialatt volt szerelme, Rhys Ifans – aki a Sztárom a párom című film habókos Spike-jaként lopta be magát a szívünkbe – még a szakítás miatt búslakodik, Sienna újra nyitottnak tűnik egy kapcsolatra.

A brit Sun napilap értesülései szerint az utóbbi évek egyik legtöbbet fotózott színésznője romantikus estét töltött együtt Balthazar Getty amerikai színésszel.

Az úriemberről annyit lehet tudni, hogy házas, és négy gyermek apja – akik közül a legfiatalabb mindössze nyolc hónapos. Egy szemtanú szerint a pár olyan helyet keresett, ahol nincs nagy esélye annak, hogy felfedezik a kilétüket. A kerthelyiség helyett egy benti asztalt választottak, és a találka végén külön-külön hagyták el a bárt.

A férfi felesége, Rosetta Olaszországba „menekült” a gyerekekkel. A család ismerősei szerint egyszerűen képtelen felfogni, hogy ezt tette vele a férje, és teljesen össze van törve.

Sienna Miller és Balthazar Getty egyébként a múlt nyáron ismerte meg egymást. Az pedig a sors játéka, hogy Sienna egy másik volt szerelme, Matthew Rhys mutatta be őket egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top