Sztárok

Rihanna nemzeti hős

Barbados talán még nálunk is kevesebb világsztárral büszkélkedhet, ám aki komoly sikereket ér el, azt az egekig magasztalják.

A mindössze húszesztendős énekesnő, Rihanna idén szinte minden díjat bezsebelt a nemzetközi gálákon. Az év felfedezettje, az év énekesnője, az év albuma, az év slágere – sorakoznak a kitüntetések a polcán, ám a legnagyobb elismerést szülőhazájától kapta a napokban.

 

Elismerve a munkásságát, nemzeti ünneppé nyilvánították énekesnő névnapját! Arról nem szól a hír, hogy milyen ünnepségek várhatók ezen a napon Barbadoson, de az ott élők biztosan imába foglalják Rihanna nevét, ha miatta nem kell munkába menniük. Ki tudja, milyen megtiszteltetések érik még a hölgyet, de néhány hónapja utcát is neveztek el róla. Talán hamarosan szobrot is állítanak neki, amelynek megformálásához azokban a lenge ruhadarabokban pózol majd, amelyeket előszeretettel visel.

Az énekesnő hazánkban is nagyon népszerű. Umbrella című dala nálunk is hetekig vezette a slágerlistákat, akárcsak a Don’t stop the music, vagy a legújabb duettje, amelyet a Maroon 5 zenekarral ad elő.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top