Sztárok

Katie megbukott?

Katie Holmes boldogságához tulajdonképpen már csak egy dolog hiányzik: a szakmai siker. Ez azonban elmaradni látszik, ugyanis Broadway-darabjára nem fogynak a jegyek. Ami pedig ezt igazán kellemetlenné teszi, hogy elődje, Nicole Kidman óriási sikereket ért el a színpadon.

Katie és Suri éppen a táncpróbáról sietnek haza
Katie és Suri éppen a táncpróbáról
sietnek haza

Tom Cruise felesége, egy édes kislány anyukája, divatdiktátor – Katie Holmesnak minden oka megvan arra, hogy boldog legyen. Hogy mi hiányzik neki? A szakmai siker, az elismerés.

Mrs. Cruise ősztől egy Arthur Miller-darabot (Édes fiam) próbál, de a várt roham a jegyekért sajnos elmaradt. Több olyan viszonteladó is van, aki 1000 jegyet rendelt meg, ehhez képest a mai napig egy darabot sem adott el.

Katie számára valószínű az a legfájóbb az egészben, hogy meg kell mérkőznie az egykori Mrs. Cruise-zal: Nicole Kidman 1998-ban ünnepelt sztár volt a Broadway-n, A kék szoba című darabjára az összes jegy elkelt elővételben. Persze ennek is megvoltak az okai: Tom éppen akkor nagyon keresett színész volt, és ekkor ment a mozikban közös filmjük, a Tágra zárt szemek. Nicolnak ebben meztelen jelenete is volt.

Egy szó, mint száz, a darabot Holmes kisasszony főszereplésével szeptemberben mutatják be. Jegyeket még lehet kapni, így akár személyesen is meggyőződhetünk tehetségéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top