Sztárok

Wahlberg elveszi gyermekei anyját

Mark Wahlberg hét éve él együtt Rhea Durhammel, és a harmadik gyermekük világra jötte után összeházasodnak.

A párnak már két közös gyermeke van, Ella és Michael. A következő hetekben várják a harmadik bébit, és mint elmondták, hivatalosan is összekötik az életüket.

Mark az egyik legfelkapottabb színész Hollywoodban, Oscar-díjra is jelölték, a következő négy évre tele a naptára, de számára mégis a legfontosabb a család.

 

 

Az esküvő dátuma még nincs kitűzve, de az biztos, hogy az egyik tanú a színész legjobb barátja, Leonardo DiCaprio lesz, aki már most meglepetéssel készül az ifjú pár számára.

Rhea nem szeretne nagy felhajtást, így valószínű, hogy csak a család és a barátaik jelenlétében mondják ki a boldogító igent, ami pontosan hét éve csúszik. A harminchét esztendős színész és a nála hét évvel fiatalabb modell kedvese csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, csendesen élnek, és nevelik a gyermekeiket.

 

Wahlberg tehetségében csak kevesen bíztak a kilencvenes években, mikor az alsóneműmodellből rapperré avanzsált sztár filmes karrierbe kezdett. Mára már sorban állnak érte a filmstúdiók, és a legnagyobb rendezők harcolnak a kegyeiért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top