Sztárok

Orlando feneke a címlapon

Néhány napja elárasztották az internetet azok a képek, amelyek Orlando Bloom és kedvese nyaralásán készültek.

Egy szemfüles fotós kiszúrta, amint a pár ruhátlanul mászkál a szállodai szobájában, illetve az erkélyen, és azonnal megörökítette a nem mindennapi pillanatokat.

 

A színész csak mosolygott a felvételek láttán, hiszen igazából nem sok látszott a testükből. Párja, Miranda éppen egy könyvet szorított a melle elé, ő pedig csak hátulról látszik a fotókon. Nem akarja beperelni a paparazzit, ám azt ő sem gondolta volna, hogy a fedetlen hátsója ekkora port kavar Amerikában.

Már a hétvégén kaphatók voltak azok a pólók, amelyeken az ő feneke látható, és több lapban foglalkoztak hosszú cikkekben azzal, hogy vajon a sztár hátsója mennyire formás. Szavazásokat is indítottak: a hölgyek pontozhatták a képeken látható domborulatokat, és több talkshow-ban is téma volt a nemes testrész.

Egy ismert plasztikai sebész egy reggeli műsorban felajánlotta, hogy ingyen beültet egy szilikonpótlást Orlando fenekébe, hogy az még szebb legyen, de a színészt nem sikerült telefonon utolérni, hogy vajon vállalná-e ezt a szépészeti műtétet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top