nlc.hu
Sztárok
Whitney új esélye

Whitney új esélye

Whitney Houston Amerika első számú dívája volt, számtalan Grammy-díjat vihetett haza, majd a magánéleti problémái hosszú időre elvágták előtte a sikerhez vezető utat.

Az énekesnő elvált férjétől, Bobby Browntól, többször részt vett alkohol- és drogelvonó kúrán, de a hírek szerint az elmúlt évek a hangján is nyomot hagytak. A rendszeres edzésnek és egy plasztikai sebésznek köszönhetően arca és alakja újra a régi – de a hangja korántsem. Néhány hete egy jótékonysági gálán lépett fel, és a közönség csalódottan nyugtázta, hogy nem tudja kiénekelni a magas hangokat.

A sztár menedzsere most azon gondolkodik, hogyan lehetne kihúzni a slamasztikából a lecsúszott dívát. Egy új lemezen dolgoznak, amelyen csupa ismert világslágert énekel, ám azokat teljesen áthangszerelik számára, hogy könnyebben elénekelhesse őket. Whitney hetente többször is énekórákat vesz, hogy hangja újra a régi legyen.

A lemezen több világhírű közreműködő is hallható lesz, de neveket egyelőre nem árultak el. A hírek szerint Gloria Estefan is segítő kezet nyújtana barátnőjének, bár neki sem megy most olyan jól, hogy felemelhetné az egykori soulkirálynőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top