Sztárok

Nóra már az őszre készül

Bár a bulvárlapokban megjelent, hogy az RTL Klub tehetséges szerkesztő-műsorvezetője augusztusban férjhez megy, ő nem szeretne nyilvános ünnepélyt csinálni ebből a privát eseményből.

A nyár a kereskedelmi televízióknál mindig a pihenések és a felkészülések időszaka, hogy aztán ősszel frissen és energiával telve álljanak a műsorvezetők is a kamerák elé.

 

– Néhány hétig nálam is a pihenés veszi át a főszerepet – árulta el Nóra az NLCafénak. – Nagyon sok szép feladatom volt az elmúlt évben, de rám fér egy kis nyaralás. Augusztusban külföldre utazom, hogy kicsit feltöltődjek. Szeptembertől újabb kihívás vár rám, de erről még nem mondhatok semmit. Maradok a Reggeliben is, de a nézők egy másik produkcióban is láthatnak majd.

 

Arra kérdésre, hogy folytatódik-e a Csillag születik, Nóra nevetve csak ennyit mondott:

– Ezt még az édesanyámnak sem árulhatom el, legyen meglepetés!

 

Nóra 2001 óta dolgozik az RTL Klubnál. Gyakornokként kezdte a Reggeliben, majd többek között a Mónika-show szerkesztője lett. Műsorvezetőként láthattuk már a Kölyökklubban, a Top of the popsban, a Szombat esti lázban, a Reggeliben, illetve a Csillag születik című műsorban.

A huszonhét esztendős szépség színpadi színésznőként is kipróbálta már magát, de számára mégis a televíziózás a nagy szerelem.

 

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top