Sztárok

Victoriát üldözi Pamela szelleme

Pontosan húsz évvel ezelőtt ért véget a Dallas című sorozat, de a színészek a mai napig nem tudnak szabadulni a szerepüktől. Victoria Principal 2001 óta nem játszik filmekben, és teljesen visszavonultan él, de az utcán még mindig nap mint nap leszólítják.

A kedvesen közeledő rajongókkal nincs problémája a színésznőnek, de akadnak nehéz helyzetek is az életében. A minap egy áruházban próbált vásárolni, az eladó azonban nem szívesen szolgálta ki, majd mikor átnyújtotta a bankkártyáját, a hölgy kiáltozni kezdett.

 

Az eladó nem tudott elvonatkoztatni a sorozattól, és úgy gondolta, hogy Pamela Ewing tért be hozzá egy Victoria Principal nevére kiállított kártyával. Azt hitte, hogy a színésznő más pénzével akar fizetni, ezért csődítette össze az üzlet többi alkalmazottját. A félreértés tisztázása után kiderült, hogy a hatvanéves családanya sosem kedvelte Pamela karakterét, és a mai napig mérges rá, amiért elvált Bobbytól.

 

Victoriától bocsánatot kért a bolt vezetője, de a színésznő megfogadta, hogy arra a helyre többé a lábát sem teszi be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top