Sztárok

Adam Sandler meglepte új barátját

Adam Sandler született tréfamester, és vajból van a szíve: a barátainak mindig ad szerepet a filmjeiben. Legújabb vígjátéka, a Ne szórakozz Zohannal! is tele van a komédiáiból ismert régi arcokkal.
Jelenet a filmből
Jelenet a filmből

Rob Schneider kecskepásztort, John Turturro fantomot alakít a kommandós-fodrászos őrületben, amelyből az is kiderül, hogy Sandlernek van egy új barátja. Mariah Carey szintén játszik a filmben, és milyen meglepő: Mariah Carey-t alakítja.

A Marilyn Monroe-mániás énekesnő nem pénzben kapta a gázsiját: egy rózsaszín öltöztetőtámlát kapott az író-producer-főszereplőtől, amelybe egykor maga Marilyn kapaszkodott, miközben a forgatások reggelén belevarrták a jelmezébe. A Monroe-relikviát Sandler egy filmes jótékonysági árverésen vette még évekkel ezelőtt, és most úgy érezte, jobb helyen lesz Carey-nél.

És mert az énekesnő nagyon örült az emléktárgynak, néhány napon belül külön csomagokban egy fehér, pántos ruhát, egy vörös, magas sarkú szandált és egy rúzst is kapott. Eleinte nagyon boldog volt, de később rá kellett jönnie, hogy nagyon átverték.

– Adam megesküdött, hogy a támla tényleg eredeti… – nyilatkozta az énekesnő, akinek a Ne szórakozz Zohannal! című filmben szinte az összes férfi szereplő szerelmet vall –, és ez nekem már elég. A többi úgyis túl sok lett volna…

Ne szórakozz Zohannal! (You Don’t Mess with the Zohan), hazai bemutató: július 17.

(IC Press, NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top