Sztárok

Cristiano Ronaldo újra facér

A portugálok kedvenc focistája újra facér. A múlt héten szakított barátnőjével, Nereida Gallardóval. Az okok között szerepel a hölgy múltja.

A portugál futballsztár és a spanyol modell már el is jegyezték egymást, a spanyol sajtó értesülései szerint azonban véget ért a románc. A szakítás okairól kíméletlenül folynak a spekulációk.

Leginkább arról beszélnek, hogy mennyi köze lehet a váláshoz a volt menyasszony szabados életmódjának. Hiszen pont a múlt héten vált ismertessé, hogy a spanyol hölgyemény korábban a Real Madrid egy tagjával, Sergio Ramosszal is intim viszonyt folytatott, amit a Manchester United sztárja és az ő hatalmas férfiúi büszkesége bizonyára nehezen tudott elviselni.

Azt is tudni vélik, hogy Cristiano édesanyja, Dolores sem nézte jó szemmel, hogy a fia ezt a nőt választotta. Szerinte a leendő menye csak a pénz és a hírnév miatt volt együtt a fiával. Lehet, hogy a mama addig duruzsolt Cristiano fülébe, amíg az végül hallgatott rá, és szakított szerelmével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top