Sztárok

Nicole Kidman lánya nem eladó

Az ausztrál színésznő és párja, Keith Urban úgy döntöttek, hogy nem állnak be a hollywoodi szülők sorába, akik drága pénzért adják el a gyermekeikről készült első fotókat.

Nicole Kidman és Keith Urban nem akarnak üzletelni kislányuk, Sunday Rose képeivel, pedig akár több tízmillió dollárt is hozhat a konyhára egy-egy fotó. A hírt az ausztrál The Sydney Morning Herald napilapban olvashatták a rajongók, akiknek minden vágyuk, hogy egy pillantást vethessenek az ausztrál álompár régen várt gyermekére.

Mivel nem Nicole és Keith szeretnék, hogy az első fénykép miatt a világ pletykamagazinjai egymásra licitáljanak, szívesebben bocsátanának nyilvánosságra egy grátisz fényképet. Kidman egy másik lehetőségen is elgondolkozott, mely szerint egyelőre nem mutatná meg a nyilvánosságnak a kislányát. Azt azonban ő is tudja, hogy ez esetben elszabadulna a pokol, és olyan paparazziinvázió alakulna ki, amely megkeserítené az életüket.

Egy biztos, nem szeretnének a kislányukról készült első fényképpel üzletelni, és egyelőre gondolkodnak a mindenki számára kedvező megoldáson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top