nlc.hu
Sztárok
Michael Ballack tíz év után elkelt

Michael Ballack tíz év után elkelt

Végre! Egész pontosan tíz év együttlét és három gyerek kellett ahhoz, hogy Michael Ballack és kedvese, Simone Lambe kimondják a boldogító igent.

Lassan járj, tovább érsz: és ez így van jól. A nemzeti válogatott csapatkapitánya néhány nappal ezelőtt elvette feleségül élettársát. Ők ketten egészen pontosan tíz esztendeje alkotnak egy párt. Ez idő alatt három gyermekük született: Louis hat-, Emilio öt- és Jordi hároméves.

A polgári esküvőre a pár a kempfenhauseni kastély lovagtermét szemelte ki, ugyanis amíg Ballack az FC Bayern színeiben rúgta a bőrt, addig ezen a környéken éltek.

A templomi ceremóniára Berg községben került sor, a csodaszép Starnbergi-tó partján. A menyasszony csodaszép krémszínű, hátul kivágott ruhát viselt, hosszú uszállyal. A ruha dekoltázsát hattyútollak díszítették.

A kíváncsi tömeg a tavon ringó csónakokból követte az eseményeket. A hírek szerit az esküvőre 400 vendéget vártak, a meghívottak között volt Franz Beckenbauer és Elton John is, aki majd egyórás zongorajátékkal szórakoztatta a vendégeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top