Sztárok

Tom Cruise fia akcióhősnek készül?

Will Smith gyermekei már általános iskolás korukban az apjuk oldalán szerepeltek. Bizonyára Tom Criuse sem szeretné, ha tizenhárom éves fogadott fia elherdálná a tehetségét, ezért úgy tűnik, hogy hollywoodi karrierálmokat dédelget vele kapcsolatban.

Az ambíció eddig nagyobb, mint a színészi tehetség. Bár, a belső informátorok szerint a „kurzus” nem drámajátékból vagy a színészi képességek elsajátításából áll. Sokkal inkább úgy tűnik, Tom valamiféle akcióhőst szeretne faragni Connorból.

A tinikorú srác újabban repülési órákat vesz Tom Cruise kaliforniai hangárában. Egy Cessna kisgépen gyakorolja – természetesen egy szakoktató segítségével – a felszállás, a repülés és a landolás manővereit.

Connor Cruise repülni tanul
Connor Cruise repülni tanul

 

Jóllehet a pilótajogosítványt csak 16. életéve betöltése után kaphatja meg, a felügyelet alatt folyó gyakorlás engedélyezett. Már csak néhány év, és Connor lehet a következő „Top Gun” sztár, addig pedig becsúszhat akár egy-egy másféle, a korának megfelelő szerep is.

Eközben Connor mostohamamája, Katie Holmes is visszavágyik a Broadway színpadáról a vászonra. Egyelőre azonban egy tévésorozatban kapott epizódszerepet, a forgatásra pedig Tom és Suri is elkísérték. Ki tudja, lehet hogy az ambiciózus férj felügyelete meghozza a kívánt hatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top