Sztárok

Így szakítanak a sztárok

Szakítani nem könnyű, legyen valaki hétköznapi ember vagy akár milliomos sztár. Ki így, ki úgy fejez be egy kapcsolatot - összegyűjtöttünk néhány emlékezetes hollywoodi különválást.

A hollywoodi sztárok közül Demi Moore és Bruce Willis különválása a szakítás iskolapéldája. Ők ketten a kapcsolatuk lezárása után is barátok maradtak, sőt Demi új párja, Ashton Kutcher is jóban van az exférjjel, a lányokról nem is beszélve, akik egyenesen rajonganak az új papáért.

Bruce Willis, Demi Moore és Ashton Kutcher
Bruce Willis, Demi Moore és Ashton Kutcher

Cameron Diaz és Justin Timberlake is Demiékhez hasonlóan jó barátok maradtak, és sokáig az egész világ azért szurkolt, hogy újra összejöjjenek – kivéve egy embert: Justin új kedvesét, Jessica Bielt.

Marilyn Manson és Dita Von Teese ugyan nem maradtak barátok, de nem is mennek el köszönés nélkül egymás mellett. Néhány jó szavuk mindig van a másikhoz, a másikról, arról nem is beszélve, hogy – legalábbis külsőre – továbbra is tökéletes harmónia uralkodik köztük.

Marylin Manson és Dita von Teese
Marilyn Manson és Dita Von Teese

 

Hugh Grant és Liz Hurley mind a mai napig jó viszonyban vannak a szakításuk után, bár ennyi idő távlatából egyre kisebb az esély arra, hogy valaha is egy pár lesznek. Mégis úgy tűnik, ők testesítik meg azt a típust, akiket egy életen át tartó kapocs fog össze – ilyen vagy olyan módon.

A se veled, se nélküled kapcsolatok királynője azonban vitathatatlanul Pamela Anderson, aki nem egy, hanem két férfival űzte ezt a játékot. Lassan összeadni is nehéz, hányszor jött össze Pamela és Kid Rock, valamint Pamela és Tommy Lee külön-külön.

A szakítások leggyilkosabb módjára, amikor a felek egymás ellenségévé válnak, nem egy példa van az álomgyárban. Paul McCartney és Heather Mills vérre menő csatáira vagy Alec Baldwin és Kim Basinger veszekedéseire mindenki emlékszik, aki egy kicsit is kiigazodik a sztárvilágban. Az utóbbi párnál egészen addig fajult az Ireland lányuk feletti felügyeletért folyó vita, hogy csak az ügyvédeiken és a sajtón keresztül üzengettek egymásnak.

Charlie Sheen és Denise Richards
Charlie Sheen és Denise Richards

Végezetül még egy viszályokkal teli szakítás: Charlie Sheen és Denise Richards története. A férfi állítólag kígyót-békát kiabált feleségére, és egy SMS-ben elküldte a pokolba. Természetesen Sheen ezt úgy állította be, mint a volt felesége gyalázatos, ellene irányuló kampányát. Vitájuk a mai napig nem zárult le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top