Sztárok

Kylie pornós barátai

Kylie Minogue meglepte a rajongóit, mikor kiderült, hogy a legújabb turnéján profi táncosok helyett több pornószínész is fellép. Mindenki arra gondolt, hogy majd egy erotikától túlfűtött show-t láthat a színpadon, ám az énekesnő rácáfolt ezekre az elvárásokra.

Egy interjúban megkérdezték az ausztrál dívát, hogy milyen megfontolásból szerződtette a turnéra a nemzetközileg ismert pornósztárokat, és ő azt válaszolta, hogy ezzel az ötlettel is újítani szeretett volna, illetve eltérni a hagyományoktól. Kylie bevallotta, hogy rajongói többségét a melegek képviselik, akik imádják ezeket a fiúkat. Cseppet sem zavarja, hogy némelyik srác mozgása nem éri el azt a szintet, hogy táncosnak lehessen nevezni, de szerinte így tökéletes a műsor.

Marco Da Silva hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy részese lehet a világ körüli turnénak.

– Mindig is kedveltem Kylie dalait, és ugráltam örömömben, amikor elhívtak a válogatásra – mondta a pornósztár. – Nagyon kedves embert ismertem meg benne, aki amellett, hogy remek előadó, még klassz haver is. Sokat nevetünk a fellépések előtt, és olyan ez a csapat, mint egy nagy család.

Bár Marco a koncerten visszafogottan viselkedik, a rajongói így is örülhetnek, hiszen a kivetítőn megjelenik róla néhány erotikus fotó. Egy ideje felhagyott a forgatással, és a turné befejeztével saját karrierbe kezd, szólólemezt szeretne kiadni. Ki tudja, talán még Kylie-val is duettezik majd…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top