Sztárok

Mariah és a bolgár Megasztár

Hónapok óta terjed az interneten egy felvétel, amely a bolgár Megasztár elődöntőjén készült. A videón Valentina Hasan adja elő Mariah Carey "Without You" című dalát. Az önjelölt énekesnő nemcsak hamisan énekel, de az angol szöveget sem tudja, így elképesztő halandzsával dalolja a slágert.

A vicces felvétel annyira népszerű lett, hogy Valentinát meghívták a verseny döntőjébe, ahol már „sztárként” adta elő ezt a furcsa nótát, amelynek fonetikusan „Ken Lee” lett a címe.
Világszerte ismert lett a hölgy, Koreától Amerikáig mindenki ezt a verziót énekli, sőt kislemezen is kiadták a felvételt, remix változatban, amelyre a nyugati diszkókban tombolnak a fiatalok.

Mariah Carey-t egy francia tévéműsorban szembesítették a videóval. Az énekesnő döbbenten figyelte Valentinát, majd hangos kacagásban tört ki. Gratulált a bátorságához, de többet nem akart róla beszélni. (Talán féltékeny a sikerére?)

Valentina Hasan folytatja diadalútját, lemezszerződést kapott, és albumán a hírek szerint ugyanilyen angolsággal adja majd elő a legszebb szerelmes slágereket.
Arról már nem szólnak a pletykák, hogy Mariah is átveszi-e ezt az előadásmódot, és ő is „Ken Lee”-re fordítja-e majd a „Without You”-t.

Katt ide, ha kíváncsi vagy Valentina Hasan videójára! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top