Sztárok

Sharon Stone átverte a fotósokat?

Az Elemi ösztön sztárja, Sharon Stone újra a címlapokra került. Az ötvenéves színésznő mostanában egy huszonkilenc esztendős fiatalemberrel jelenik meg mindenhol, és természetesen azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon ki lehet ő.

Az intim kézfogások alapján mindenki arra gondolt, hogy Stone beújított magának egy ifjú szeretőt, és ő nem is cáfolta ezeket a híreket sehol. A minap egy barátnője szólta el magát, aki bevallotta, hogy Sharon jelenleg egyedül él, és a fiatalember csak kísérőként jelenik meg vele a nyilvános rendezvényeken.

Az mindenesetre furcsa, hogy a színésznő háza előtt szobrozó paparazzik sosem látják a srácot a helyszínen, kizárólag akkor vannak együtt, ha megnyitókra vagy bemutatókra kell menniük.

 

Sharon Stone a korábbi évek mellőzöttsége után talán pont ezeknek a bulvárhíreknek köszönheti, hogy újra komoly szerepeket kap filmekben. Jelenleg négy filmen is dolgozik, amelyekben olyan partnerei lesznek, mint Val Kilmer, Forest Whitaker, Christopher Walken, Brad Pitt vagy a rapper 50 Cent.

A szőke díva visszanyerte régi alakját is, és egy ügyes plasztikai sebésznek köszönhetően az arcán sem látszik, hogy belépett az ötödik x-be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top