Sztárok

Daniel Craig magas sarkúban

James Bond nem lehet alacsonyabb, mint női partnere, különben hogyan is nézne fel rá a gyengébb nem egy-egy képviselője? Az őt megszemélyesítő Daniel Craig éppen ezért rendszeresen magasított sarkú cipőt viselt a filmforgatás alatt.

James Bond mindazt képviseli, amit egy férfinak képviselnie kellett a nem is olyan régmúltban: az erőt, a dominanciát és egy csipet sovinizmust. Éppen ezért elképzelhetetlen, hogy a 007-es ügynök alacsonyabb legyen, mint női partnerei.

Daniel Craig és Gemma Arterton
Daniel Craig és Gemma Arterton

Hiába volt Daniel Craig a maga 177 centis testmagasságával egy fejjel magasabb, mint partnernője, Gemma Arterton, a színésznő a legtöbb jelenetben tűsarkút viselt a forgatáson.

„Mikor felhúztam a cipőket, magasabb voltam, mint Craig, ez pedig nem néz ki jól a vásznon. Bondnak férfiasnak kell lennie, és mindenképpen magasabbnak, mint a barátnője” – mesélte a színésznő.

Craignek semmi ellenvetése nem volt az ellen, hogy néhány jelenetben magasított cipőbe bújjon, és abban játssza el minden idők legszexisebb akcióhősét. Sőt, partnernője szerint egyenesen viccesnek találta a történteket.

Hogy mennyire vált férfiassá Daniel Craig a cipőkben, arról ősszel mi is meggyőződhetünk a moziban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top