Sztárok

Michael J. Fox újra forgat

A betegsége miatt visszavonuló színész idén ismét a kamera elé áll. Egy amerikai sorozat ötödik évadjában szerepel néhány rész erejéig.
Michael J. Fox és Tracy Pollan
Michael J. Fox és Tracy Pollan

Nyolc évvel ezelőtt derült ki, hogy a Vissza a jövőbe trilógia sztárja Parkinson-kórban szenved. Ekkor vonult vissza a filmezéstől, hogy minden erejét a gyógyulásnak szentelje. Most viszont a rajongói örülhetnek a visszatérésének. Michael J. Fox a Ments meg című amerikai sorozat soron következő évadjának négy részében vállalt szerepet – egyelőre.

A szerepajánlatok minden bizonnyal nem fogják elkerülni a színészt, akinek az orvosai engedélyezték, hogy újra teljes erőbedobással a munkába vesse magát. A Parkinson-kór tünetei ugyanis ma már gyógyszeres kezelés segítségével kontrollálhatók.

A színész egyébként aktívan részt vett a kór elleni küzdelemben. Mikor kiderült, hogy ebben a betegségben szenved, létrehozott egy alapítványt, amely a mai napig 95 millió amerikai dollárral járult hozzá a betegség elleni újfajta terápiák kifejlesztéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top