Sztárok

Pórul járt paparazzik

Britney Spears Los Angeles-i háza előtt két lesifotóst tartóztatott le a rendőrség - a paparazzik megpróbáltak exkluzív képeket készíteni az énekesnőről.

A két lesifotós Britney Spears villájának közelében ólálkodott, de balszerencséjükre a leskelődés szaftos képek nélkül végződött. A két fotós autójával elállt egy tűzoltók számára fenntartott kapubejárót, hogy onnan jobb képeket készíthessenek az egykori pophercegnőről.

A rendőrök megkérték a két fotóst, hogy hagyják el a helyszínt, ők pedig ugyan követték az utasítást, hamarosan azonban visszatértek a helyszínre. A rend őrei később újra elkapták, és őrizetbe vették a két paparazzit.

A Britney Spearsről és fiairól készített privátfotók magas összegért kelnek el a bulvárpiacon. Az utóbbi időben botrányairól elhíresült 26 éves popénekesnő mostanában mintha kicsit összeszedettebb lenne. A közelmúlt legnagyobb csapása az volt a számára, amikor ex-férjével, Kevin Federline-nel együtt kapták meg a fiaik fölötti gyermeknevelési jogot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top