Sztárok

Dwayne leradíroztatja a vállait

Dwayne Johnson megunta a hatalmas tetoválásait, és lézeres kezeléssel eltüntetteti őket a válláról. A színész évekkel ezelőtt varratta tele mindkét vállát és felkarját, de most úgy gondolja, hogy nincs már rájuk szüksége.


A pankrátorként befutott „Szikla”, akinek a filmes karrierje A múmia visszatér című produkcióval kezdődött, már megbánta, hogy ilyen nagy tetoválásokat tetetett magára, mert mint mondja, sokak számára ez nem teszi őt szimpatikussá. Az akciófilmekből lassan a vígjátékok világába átcsúszó sztár legutóbb egy családi moziban szerepelt, ahol a sminkesek órákon át alapozták a vállait és a karjait. Most talált egy különleges eljárást, amelynek segítségével végleg megszabadulhat a rajzoktól.

 

– Én sem leszek már fiatalabb, és be kell látnom, hogy nem mindenkinek tetszik így a testem – vallotta be Johnson. – Attól féltem, hogy a lézeres kezelés után hegek maradnak majd rajtam, de megnyugodtam, hiszen teljesen nyom nélkül tűnnek el a varrások a vállamról.

 

A színész jelenleg egy rajzfilmen dolgozik, a főszereplőnek adja a hangját, így szerencsére a kezelések idején nem kell kamera elé állnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top