Sztárok

Kényszerből dolgoznak együtt

Meglepő hír szivárgott ki a New York-i helyszínelők című sorozat háza tájáról. A női főszerepet játszó színész, Melina Kanakaredes állítólag annyira gyűlöli a kollégáját, Gary Sinise-t, hogy a forgatáson kívül szóba sem állnak egymással.

2004-ben kezdődött a sorozat forgatása, és Melina boldogan vállalta a munkát, hiszen rajongott Sinise-ért, ám ahogy teltek az évek, rájött, hogy a színész közel sem az az ember, akinek mutatja magát. Négy esztendeje dolgoznak együtt, rengeteg időt kell egy légtérben tölteniük, és egy kirúgott sminkes szerint Melina szabályosan menekül a férfi elől.

A stábból többen panaszkodtak már arra, hogy a Forrest Gumpban nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölt Sinise nagyképű, öntelt és mindenkit ugráltat. Úgy gondolja, hogy a sorozat sikere egyértelműen az ő személyének köszönhető, és ennek lépten-nyomon hangot is ad.

Melina Kanakaredes többször kiabált vele, és kikérte magának, hogy úgy bánik vele, mint egy kutyával. A forgatások helyszínére érkezve sem köszönnek egymásnak, és a forgatókönyvírók is igyekeznek úgy alakítani a sztorikat, hogy minél kevesebb közös jelenetük legyen.

Egy néhány héttel ezelőtti televízió-műsorban Gary és Melina egymás mellett ülve mosolygott és vidáman cseverészett, de a szerkesztők elkotyogták, hogy a színfalak mögött nem úgy tűnt, mintha négy éve kollégák lennének. A férfi ott is kikészítette a stábot, mert a megbeszélt időponthoz képest fél órát csúszott a felvétel, és ő ezt üvöltve tette szóvá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top