Sztárok

Hugh Laurie Hollywoodba költöztette a családját

A Dr. House címszereplője eddig kézzel-lábbal tiltakozott egy hollywoodi lak ellen. Most azonban belátta, nem bírja a családja nélkül, és házat vásárolt Los Angelesben, hogy oda költözhessenek.

A színész ez idáig őrült lokálpatrióta lévén hű maradt Angliához, és ha ő nem is, de a családja a hűvös szigetországban maradt. Velük viszont a nagy sikerű sorozat forgatása miatt csak 2-3 havonta találkozhatott. A honvágy és a szerettei hiánya végül addig fajult, hogy egy alkalommal megszökött a forgatásról, hogy láthassa feleségét és a gyerkőcöket.

Hugh Laurie valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy addig fajul a dolog, hogy végül házat vásárol Hollywoodban. Pedig így lett! Egy 5000 négyzetméteres tulajdonra tett szert, nem is akárhol: egyenesen a Hollywood Hillsen!

A varázslatos kertnek becézett ingatlan korábban Pat Magnarella zeneproducer otthona volt. A 300 négyzetméteres főépület mellett egy vendéglakás, egy úszómedence, egy hatalmas park és egy fitneszterem is az újdonsült tulajdonosok rendelkezésére áll. És akkor még nem is beszéltünk a csodálatos panorámáról. Ezt hallva bizonyára nem lesz majd nehéz hozzászokni az új környezethez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top