Sztárok

Nagy szívás a siker

Végre tudjuk, milyen az ideális hollywoodi filmsztár: kövérkés, megzabolázhatatlanul bozontos, néha sűrű körszakáll borítja az arcát, ha a sajtó munkatársainak közelébe kerül, szélesen vigyorog.

Seth Rogen mindössze 25 éves, de az elmúlt három évben elképesztő eredményeket produkált. Producerkedik, ír és legfőképpen színészkedik – de bármihez nyúl, abból siker lesz. A 40 éves szűztől kezdve a Felkoppintva című filmen át a Kung Fu Pandáig szinte minden vígjátékhoz őt hívják manapság: ő pedig kimeríthetetlenül humoros.

Seth Rogen a Felkoppintva című filmben
Seth Rogen a Felkoppintva című filmben

2008-ban hét filmben játszott, három írásában működött közre, és az egyiknek a producere is volt. Mindennek a tetejébe az újságírók többnyire azzal kezdik a vele készült interjúkat, hogy ilyen kedves, közvetlen hírességgel nagyon rég nem találkoztak.

És Seth nem áll le. Legutóbb egy egészen új műfajt talált fel: a fű-akcióvígjátékot. Az Ananász expressz két hőse a film első kockájától az utolsóig be van szíva, és így igyekeznek akcióhőshöz méltó magatartást tanúsítani – persze nem sok sikerrel.

A filmet csak augusztusban mutatják be az amerikai mozik, de már most komoly tárgyalások folynak a második részéről.

– Azt mondtuk, hogy szívesen csinálunk még akárhány részt belőle – jelentette ki Seth. – Ha a fejeseknek tetszik, akkor miért ne őrültködnénk még egyszer ugyanezzel az alapsztorival? Csak annyit kérünk, hogy duplaannyi pénzt kapjunk rá, mint az előzőre. És ne féljenek, nem fűre akarjuk költeni.

Ananász expressz (The Pineapple Express), hazai bemutató: október 30.

(IC Press, NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top