Sztárok

Az öt legjobban kereső színésznő

A Forbes gazdasági magazin rendszeresen jelentet meg különböző listákat. A legutóbbiból azt tudhatjuk meg, hogy kik azok a hollywoodi színésznők, akik a legtöbbet keresték az elmúlt évben.

A magazin 2007 júniusa és 2008 júniusa között vizsgálta a sztárok bevételét, és ez alapján állította össze a legjobban kereső hollywoodi színésznők rangsorát.

Az első helyen Cameron Diaz áll, aki 32 millió eurónak megfelelő összeget tehetett zsebre az elmúlt 12 hónapban. Hasonlóképpen a fiatal Keira Knightley-nak sem lehet oka panaszra. A lista második helyén álló brit szépség a múlt évben 20 millió eurót keresett.

A dobogó harmadik fokán Jennifer Aniston áll, akinek a tavalyi keresetét 17 millió euróra becsülték a Forbes magazin újságírói. A top 5-be bekerült még Reese Witherspoon is, aki csupán 1 millió euróval maradt le a dobogóról. Holtversenyben áll mellette – szintén 16 millió eurós évi fizetéssel – az Iron Mannel ismét reflektorfénybe kerülő Gwyneth Paltrow.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top