nlc.hu
Sztárok
Reese Witherspoon megszelídítette a cowboyt!

Reese Witherspoon megszelídítette a cowboyt!

Doktor Szöszi 21 évesen rajongva omlott Ryan Phillippe karjaiba, de az új szerelem, Jake Gyllenhaal nem ilyen szerencsés. Reese pár hónap alatt papucspasit nevelt belőle. Miért változott meg ennyire?

Bár októberi római vakációjuk óta mindenki tudta, hogy Reese Witherspoon és a Túl a barátságon sztárja, Jake Gyllenhaal egy pár, ők minden erejükkel tiltakoztak az állítólagos pletykák ellen. Pár hete azonban Jake hosszú udvarlás után végre bebocsátást nyert Reese Los Angeles-i luxusotthonába, ezzel hivatalossá tették kapcsolatukat, de a lakáskulcsokat csak szigorú feltételekkel kapta meg
a színész. A cipőt még az előszobában papucsra kell cserélnie, nincs káromkodás a gyerekek előtt, ha mégis kicsúszik pár szitokszó a száján, kénytelen bocsánatot kérni.

Reese hétévi házasság után, 2007 végén vált el Ryan Phillippe-től. Nyolcéves lányuk, Ava Elizabeth és négyéves fiuk, Deacon a színésznővel él, így Jake rögtön nagy családba csöppent, amikor tavaly belehabarodott Witherspoonba a Kiadatás című film forgatásán. „A legfontosabbak a gyerekeim, és nem szeretném összezavarni őket a szerelmi életemmel. Anyukaként nem ugorhatok fejest egy kapcsolatba” – nyilatkozta Reese az összeköltözés után. De Jake egyáltalán nem bánja a szigorú házirendet, barátja szerint ráunt az egyedüllétre, és szívesebben nézi otthon a tévét egy tál pattogatott kukoricával az ölében, mint hogy éjszakánként a klubokat járja. Még azt is élvezi, hogy esténként a vacsoraasztalnál mindenki elmeséli a napi élményeit, tudniillik a színésznő kommunikációmániás, vallja, hogy a problémákat még azelőtt kell átbeszélni, mielőtt elfajulnak.

Felnőtt a kicsi lány

Kétgyerekes anyukaként, Oscar-díjas színésznőként és filmstúdió-tulajdonosként nem is viselkedhet másképp Reese, mint megfontoltan és felelősségteljesen. Talán már el is felejtette azt a 21 éves kislányt, aki a szülinapi partiján megismerkedett a jóképű Ryan Phillippe-pel. Szerelem volt első látásra. Rá egy évre megszületett a fiuk. Akkoriban indult be mindkettejük karrierje, Reese-t dr. Szösziként a világ is megismerte, közben 2003-ban megszületett a lányuk. „Sok szerepet a gyerekeimmel töltött idő nélkül nem tudnék eljátszani, és bevallom, a megnövekedett mellbőségnek is örülök” – mesélte akkoriban a színésznő. De az álom 2006-ban véget ért, bejelentették a válást. „Évekig úgy éltünk, hogy míg az egyikünk dolgozott, a másik otthon vigyázott a gyerekekre. Alig találkoztunk egymással, és ennek a házasságunk látta kárát.”

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában, amelyet most divatos fülbevalókkal is megvásárolhatsz! Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top