Sztárok

Bale civilben nem Batman

Amerikában nagy divat, hogy a felső tízezerhez tartozók világsztárokkal dobják fel a bulijukat. Van az az összeg, amiért a legnagyobb színészek és énekesek is tiszteletüket teszik egy-egy privát rendezvényen néhány órára.

 

Christian Bale, a Batman-filmek sztárja is rábólintott egy felkérésre, ám mikor kezébe kapta a szerződést, azonnal visszamondta a partit.

 

Egy huszonnégy éves hölgy leánybúcsúján kellett volna szerepelnie, ám mint kiderült, a menyasszony ragaszkodott ahhoz, hogy kedvence a filmben viselt fekete kosztümöt viselje. Christian ügynöke tájékoztatta a megrendelőt, hogy a színész örömmel elmegy a bulira, ám nem hajlandó felvenni a denevérjelmezt.

 

Bale elárulta, hogy a kosztümöt kizárólag a forgatáson veszi fel, és ha akarná, sem tudná vele meglepni a hölgyet, hiszen a jelmez a filmstúdió tulajdonában van.

 

A színész felesége nem nézi jó szemmel, ha a férje privát rendezvényeken szerepel, kifejezetten ellenzi a leánybúcsúkat, mert szerinte ilyenkor a spicces hölgyek bármire képesek. Christian hűséges az asszonyhoz, és nem szeretné, ha ilyesmiből adódnának köztük félreértések, ezért a jövőben kizárólag az ügynöke társaságában megy leánybúcsúkra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top