nlc.hu
Sztárok
Mark Londonban sem pihen

Mark Londonban sem pihen

A tinilányok első számú hazai kedvence, Mark a nyarat is munkával tölti. Második nagylemezét készíti, és közben arra is maradt ideje, hogy felmérje a brit zenei élet alakulását.

Mark a Mondd, kire vár című dalt mutatja majd be elsőként a készülő új albumról, amelyhez még Ausztráliában forgattak klipet, egyszerre két nyelven, hiszen nem titkolt szándék, hogy az énekes a nemzetközi vizeken is megmutatja majd a tehetségét.

 

Az énekes néhány napot Londonban töltött angol barátjával, és üzletről üzletre járva válogatták a legfrissebb albumokat, hogy ízelítőt kapjanak a szigetország legújabb zenei világából. Mark nem először járt a brit fővárosban, így nem ragaszkodott a turistalátványosságokhoz.

 

– Az új dalt már bemutattam a Cometen, és több fellépésemen is – mesélte Mark. – Nagyon örülök, hogy a rajongók szeretik, és nagyon várják már az új lemezt. Kicsit komolyabb lesz a zenei világa, és a szövegekben is változtattunk annyit, amennyit az elmúlt másfél év alatt én magam is változtam. Drasztikus változásra azonban nem kell számítani, marad a dallamos popzene.

 

Mark egyébként jelenleg is a lemezeladási lista élén áll, igaz, nem a szólólemezével, hanem egy válogatáskoronggal. A Királyi duettek című lemezen Zámbó Jimmyvel énekel duettet, amelyet digitális úton készítettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top