Sztárok

Teddy piros kesztyűben rúgja

A népszerű humoristának nemrégiben eltört a bal keze. A gipsz már lekerült róla, de még elég érzékeny, a sportot viszont nem akarja hanyagolni. Ezért minden focimeccsen egy piros kesztyűt húz kezére, így védi az esetleges sérülésektől.

Farkasházy Tivadar néhány hónappal ezelőtt szerencsétlenül járt az MTK Öregfiúk egyik meccsén. Bal kezével véletlenül beleért csapattársa lövésébe, aminek következtében eltört a keze.

A karján közel egy hónapig volt gipsz, ez idő alatt nem is léphetett pályára, bármennyire is hiányzott neki a foci. Most azonban már bátran rúgja a bőrt, igaz, a kezére még nagyon vigyáz, méghozzá egy piros kesztyű segítségével.

„Nagyon szeretek focizni, és örülök, hogy a korom (63 év) ellenére még fizikailag is bírom a sportot. Sajnos, míg gipszben volt a kezem, nem hódolhattam e szenvedélyemnek, de már alig vártam, hogy újra játszhassak. Az orvosom nagyon féltett, hogy ha pályára lépek, ismét megsérülök, de én bebiztosítottam magam.

Így mielőtt a Médiaválogatott meccsén, a baleset után először beálltam volna a csapatba, vásároltam egy piros, szivacsos kesztyűt, és azóta minden mérkőzés előtt felveszem. Ezzel egyrészt felhívom a figyelmet a beteg kezemre, talán így az ellenfél egy kicsit jobban vigyáz, másfelől pedig megvéd, ha mégis ütést kapok” – meséli Teddy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top