Sztárok

Hudson és Armstrong szerelme elpárolgott

Csak szalmaláng volt a színésznő és a bicajos nagyágyú szerelme? A lángoló érzelmek tovaszálltak? Egyesek tudni vélik, hogy a románc - amely tavasszal kezdődött - véget ért.
Kate Hudson és Lance Amstrong
Kate Hudson és Lance Armstrong

Kate Hudson és Lance Armstrong egymásra nevetnek, Armstrong Kate kisfiával biciklizik, Kate a férfi lányaival tölti az időt – ilyen és ehhez hasonló képaláírást biggyeszthettünk volna a róluk készült fotók mellé.

Három hónap boldogság után ellobbanni látszik a szerelem lángja: a múlt héten egy heves vitát majd egyhetes mosolyszünet követett. Állítólag a szerelmesek ma már külön utakon járnak.

Pedig minden olyan szépen indult májusban, amikor egy cannes-i buliban hevesen flörtöltek egymással, azután szinte minden napot együtt töltöttek. Kate még édesanyjának, Goldie Hawnnak is bemutatta Armstrongot. Ennek ellenére kapcsolatnak, úgy tűnik, nincs jövője.

Egy embernek biztosan fő a feje a hír hallatán. Owen Wilson barátja, Woody Harrelson állítólag sosem kedvelte Kate-et. Ő volt az, aki a szakításuk után kirángatta Owent a mély depresszióból, és most végre örülhetett annak, hogy Kate társra lelt. Ennek azonban vége, és most újra aggódik, nehogy Owen megint reménykedni kezdjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top