Sztárok

Katie Holmes kipakolt

Katie Holmes torkig van Tom családjával, de végre a sarkára állt, és megszabadult tőlük.
Katie Holmes és kislánya, Suri
Katie Holmes és kislánya, Suri

Eddig mindenki azt hitte, hogy Katie-nek egész elkövetkező életében el kell viselnie férjura, Tom Cruise elnyomását. Úgy tűnik, megtört a jég, és a színésznő végre keresztülvitte az akaratát.

 

A pár az esküvőjük óta egy fedél alatt élt Tom Cruise édesanyjával és a testvérével: „Együtt élünk az anyósommal, a sógornőmmel és annak két fiával, és Tom gyerekei, Isabella és Connor is velünk laknak.”

A Dawson és a haverok című sorozatban ismertté vált színésznőnek ebből a kommunából lett elege. Úgy érezte, épp itt az ideje annak, hogy a kis családjukkal együtt, külön háztartásban éljenek. Ez alkalommal sikerült Tomot is meggyőznie a költözés előnyeiről. A férj is egyetért abban, hogy változtatniuk kell a dolgokon, és biztosította Katie-t, hogy soha többet nem fog hozzájuk költözni egyik családtagja sem.

Hova költözik Tom édesanyja és a testvére? Természetesen a szcientológia hollywoodi központjába: dupla apartman vár rájuk a Hollywood Boulevard-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top