Sztárok

Szegeden a ,,király”

Hamarosan az Újszegedi Szabadtéri Színpadon lép fel Feke Pál, aki a közszolgálati televízió "A Társulat" című műsorában országos népszerűséget szerzett. "Új világ vár" elnevezésű koncertturnéján nagy sikerű musicaldalokat hallgathattok tőle.

,,Izgatottan várom a fellépést, hiszen a szegedi lesz a turné első állomása – mondja az énekes. – Az együttes, amellyel színpadra állok, 12 tagú, a magyar zenei élet kiemelkedő zenészeit foglalja magába. Két vendégem is lesz a koncerten, Simon Boglárka, aki az István, a királyban Gizellát és Fejes Szandra, aki a Táltosasszonyt alakítja, velük is énekelek.”

A több mint másfél órás koncerten felcsendülnek majd olyan világhírű dallamok, mint az I Got Life a Hairből, a Ringasd el magad a Képzelt riportból, részletek az Elisabethből és természetesen az István, a királyból is.

,,Élőben éneklem a pályám során kiemelkedő jelentőségű dalokat, és azokat a kedvenceimet, amelyeket még nem adtam elő színpadon. Nem a megszokott hangzásra kell azonban számítani, hiszen újrahangszerelve, hol rockosabban, hol unplugged játsszuk őket. Szeretném, ha a koncert során közvetlen kapcsolat alakulna ki köztem és a nézők között, amire az István, a király során nem lesz lehetőségem.”

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei záróprodukciójában az István, a királyban címszerepet játszó Feke Pál egy fantasztikus hangulatú koncerttel várja a musicaldallamok kedvelőit augusztus 8-án, 20.30-kor.

Szegedi Szabadtéri Játékok, NLCafe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top